Työpaikkailmoitus: KaseNet etsii tiimiinsä tietoverkkoasiantuntijaa

KaseNet on Kaustisen seutukunnan kuntien yhteisesti omistama taseyksikkö, joka toimii Lestijärven kunnan alaisuudessa. KaseNet vastaa Kaustisen seutuverkon ylläpidosta, tuottaa ja ylläpitää erilaisia verkkopalveluja Kaustisen seutukunnan alueella ja lähikunnissa. Kehitämme aktiivisesti tietoliikenneverkkoja alueemme palvelujen ja kilpailukyvyn parantamiseksi kotitalouksille, yrityksille ja kunnille. Meillä on vahvaa osaamista kuituyhteyksien rakentamisesta sekä tietoliikennetekniikasta. Tarjolla olevia palveluitamme ovat pääosin kuitutekniikkaan perustuvat laajakaistaliittymät, sähköposti- ja kotisivupalvelut, konsultointi. Olemme täysin suomalainen palveluntarjoaja, jonka palvelimet ja palvelut sijaitsevat Suomessa tiloissamme.

Toivomme sinulta seuraavia taitoja:

Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Huolehdit järjestelmien ja tietoverkon hallinnasta ja ylläpidosta sekä osallistut palveluiden kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä tiimisi ja asiakkaidemme kanssa. Tehtäviä on aika-ajoin normaalin päivätyöajan ulkopuolella ja työhön kuuluu mahdollisesti asiakkaan kanssa sovittua varallaoloa tai päivystystä.

Kykyä ymmärtää järjestelmäkokonaisuuksia, selvittää monimutkaisia ongelmia ja toimia kriittisissä asiakasympäristöissä. Kykyä työskennellä järjestelmällisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti. Hyvää paineensietokykyä. Erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Sinulla on vankkaa osaamista palvelinten virtualisoinnista (VMware), x86-palvelinteknologioista sekä kokemusta levy- sekä varmistusjärjestelmien hallinta- ja ylläpitotehtävistä. Olet valmis myös sertifioimaan osaamisesi, olemassa olevat sertifioinnit katsotaan eduksi.

Tunnet Linux ja Microsoft palvelin ympäristöt ja hallitset LAMP-alustan (Linux, Apache, MySQL ja PHP).

Olet oma-aloitteinen sekä kannat vastuun työsi lopputuloksesta.

Erinomainen Suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito.

Asiakkaidemme vaatimuksissa on lakisääteisiä velvoitteita, joten hakijoilla on oltava Suomen kansalaisuus ja nuhteeton tausta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, mahdollisuuden olla kehittämässä työmenetelmiä ja palvelutuotantoa sekä mahdollisuuden laajentaa ja kehittää osaamistaan. Meillä saat myös hyvät, osaavat työkaverit ja kehittyvän työympäristön sekä tarvittavan koulutuksen.

Työn kesto toistaiseksi voimassaoleva.

Viimeinen hakuaika 21.4.2017 klo 16:00.

Työ alkaa 2.5.2017.

Työpaikka sijoittuu KaseNetin Kaustisen toimipisteeseen.

Tehtävään sovelletaan KVTES sopimusta. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan viimeistään 21.04.2017 sähköpostitse osoitteeseen heikki.koskela@kasenet.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi "Järjestelmäasiantuntija". Voit halutessasi liittää hakemukseesi mukaan palkkatoiveen, työnäytteitä ja viimeisimpiä projektejasi.


Lestijärven kunta / KaseNet
Lestintie 39
FI-69440 LESTIJÄRVI
FINLAND
Puh. (06) 888 7111
info@kasenet.fi
2017 © KaseNet