Unohdin sähköpostini salasanan, mitä teen?

Käytössämme ei toistaiseksi ole automaattista salasanan palautuslomaketta, mutta voit jättää salasanan palautuspyynnön alla linkissä olevalla lomakkeella. Uusi salasana lähetetään tekstiviestinä puhelimeen. Salasanan palautus koskee ainoastaan KaseNetin palvelimilla olevia sähköpostitilejä (ei mm. Gmail, Hotmail/Outlook/Live, Luukku, INet -sähköpostitilejä).

Tee sähköpostin salasanan palautuspyyntö klikkaamalla tästä

Uuden salasanan saat myös olemalla puhelimitse yhteydessä ylläpitoon, mutta mikäli kyse on vain unohtuneesta salasanasta niin suosittelemme käyttämään ensisijaisesti ylläolevassa linkissä sijaitsevaa lomaketta.