Usein kysytyt kysymykset

Sähköpostitilini on aivan täynnä enkä enää saa poistettua sieltä viestejä, mitä teen?

- Aivan täyteen menneeltä tililtä saat poistettua sähköposteja, kun pidät SHIFT eli vaihtonäppäintä painettuna pohjaan kun klikkaat poistopainiketta. Tällöin viesti poistuu suoraan, ilman että se yrittää tallentua ensin roskakoriin, joka sijaitsee samassa, täyteen menneessä tilassa.

En saa asennettua sähköpostiani puhelimeen, vaikka asetukset ovat oikein, mikä voisi olla pielessä?

- Tarkista että saapuvan ja lähtevän postin palvelinasetuksissa kohtaan "Käyttäjänimi" tai "Käyttäjän nimi" olet kirjoittanut käyttäjätunnuksesi, etkä omaa nimeäsi. Tuo asetuskohdan huono suomennos aiheuttaa välillä näitä ongelmia.