KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Saavutettavuusseloste

KaseNet Oy pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee KaseNet Oy:n verkkosivuja, osoitteessa kasenet.fi

Vaatimustenmukaisuus

KaseNet Oy:n verkkosivustot eivät vastaa täysin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

KaseNet Oy:n verkkosivustot eivät tällä hetkellä täytä saavutettavuusvaatimuksia täysin. Verkkosivumme on tarkoitus uudistaa syksyn 2020 ja vuoden 2021 aikana siten, että uudistuksen jälkeen WCAG 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten taso A ja AA täyttyy.

Tämä seloste on laadittu/päivitetty 1.9.2020 (11.10.2020). Selosteen tiedot perustuvat pääsääntöisesti itsearvioon sekä arviointityökalujen käyttöön.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Mikäli havaitset sivustossamme puutteita saavutettavuudessa, kerro siitä meille sähköpostitse osoitteella Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet tai puhelimitse numeroon 06-8887111 ja teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen KaseNet Oy:ltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet
puh. 0295 016 000 (vaihde)

Saavutettavuusseloste