KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Kaapelinäytöt

Voit tilata kaapelinäytön joko täyttämällä ilmoituslomakkeen (klikkaa tästä auki), tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 06-8887111 (arkipäivisin klo 8.30-15.30) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaapelinaytot(at)kasenet.fi

Ennen kuin olet meihin puhelimitse yhteydessä, varaudu antamaan henkilötietojesi lisäksi seuraavat tiedot: kaivupaikan tarkka sijainti (osoite ja kunta) kaivutyön aloitus- ja lopetuspäivämäärä, yhteyshenkilö mahdollisessa kaapelinnäytössä.

Normaalit kaapelitiedustelupalvelut ovat maksuttomia kun näyttö pyydetään viisi (5) päivää ennen kaivuutyön aloittamista. Tätä kiireellisemmät näyttöpyynnöt ovat kiirenäyttöjä, joista laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan. Kiirenäytön hinta on 180 € alv0%.

Suunnitelma-aineistojen tilaus​

Suunnittelun tueksi toimitettavista verkon sijaintitiedoista (.pdf tai .dwg) laskutetaan ​ 148 €/kpl alv0%.

Kaapelitiedustelun eteneminen

Käsittelemme kaapelitiedustelut noin viisi (5) päivää ennen ilmoitetun kaivutyön aloittamista. Näin pyrimme varmistamaan, että saat vastauksen tiedusteluusi tai kaapelinäytön juuri oikea-aikaisesti. Huomaathan, että tiedusteluvastauksen tai kaapelinnäytön voimassaoloaika on 14 vuorokautta. Mikäli kaivutyöt eivät ole voimassaoloaikana päättyneet, täytyy sinun uusia kaapelitiedustelu.

Kaapelinäyttö

Mikäli kaivupaikan olosuhteet niin edellyttävät, tehdään nk. kaapelinnäyttö. Kaapelinnäyttäjä tunnistaa ja etsii maanalaiset kaapelit ja merkitsee ne maastoon maalilla tai merkintäkepeillä. Kaapelin näyttäjä ilmoittaa kaapelinnäytön ajankohdan yhteyshenkilölle viimeistään kaapelinnäyttöä edeltävänä päivänä klo 17.30 mennessä. Ilmoitetun näytön peruutukset tulee tehdä näyttöä edeltävänä päivänä klo 8.30-15.30 mennessä puhelinnumeroon 06-8887111 tai sähköpostitse Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

Lisätietoja

Teleoperaattoreiden yhteinen kaivuohje (Linkki)

Saavutettavuusseloste