KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Nexetic Varmuuskopiointi

NEXETIC SHIELD BACKUP WIN + MAC – VARMISTUSPALVELULLA VARMISTAT TYÖASEMASI

NEXETIC SHIELD BACKUP WIN + MAC varmistuspalvelulla tallennat tietokoneella olevat tiedostot automaattisesti internetin yli Suomessa sijaitseviin Nexetic Oy:n datakeskuksiin. Jos kannettava tai pöytäkone rikkoutuu, häviää tai varastetaan, saat napin painalluksella kaikki sen sisältämät tiedostot palautettua toiseen tietokoneeseen. Nexetic Shield- tukipalvelun tuottaa oma operaattorisi ja jälleenmyyjä KaseNet.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Nexetic Shieldin käyttöönotto ei vaadi muuta kuin Nexeticin varmistuspalvelun lataamisen tietokoneelle. Tämän jälkeen ohjelma vastaa automaattisesti kaikesta muusta. Nexetic: Lataa, asenna, määritä varmistettavat tiedostot, unohda ja se on siinä.

Mikäli et halua tehdä asennusta itse, voit hankkia KaseNetiltä lisäpalveluna asennuspalvelun. Suoritamme asennuksen etänä ja tulemme tarvittaessa myös paikan päälle.
Nexeticin varmistuspalvelun tuetut käyttöjärjestelmät ovat Windows ja Mac. Kieliversiot ovat Suomi, Ruotsi, Englanti ja Ranska.

ÄLYKÄS
Kun otat Nexetic Shieldin käyttöön, se lataa ensimmäisellä kerralla kaikki tietokoneesi työtiedostot Nexeticin datakeskuksiin, jotka kaikki sijaitsevat Suomessa. Tämän jälkeen varmistuspalvelu tunnistaa reaaliaikaisesti muuttuneet tiedostot ja varmentaa ne automaattisesti datakeskukseen. Näin uusimmatkin dokumentit ovat aina tallessa ja varmennettu eikä tietokoneesi tai Internet-yhteytesi hidastu, sillä dataa liikkuu vain rajallinen määrä ja Nexetic- varmistuspalvelu toimii näkymättömästi taustalla.

TURVALLINEN
Shield on 100% suomalainen ratkaisu. Kaikki tiedostot varmennetaan Suomessa ja suomalaisilla palvelimilla. Suojaukset ja tiedostojen salaukset ovat huippuluokkaa. Ainoastaan sinä ja sallimasi henkilö pääsee tietoihin käsiksi.


Erittäin turvallinen tiedon salaus (end-to-end AES 256).
Salattu tiedonsiirto (TLS).
Tallenteiden salaus datakeskuksissa (AES 256).

EDULLINEN
Ennen kuin otat palvelun käyttöön, voit testata sitä kuukauden ilmaiseksi!
Shieldissä on saatavilla kolmea eri tasoa, joista voit valita sinulle sopivan, sen mukaan, miten paljon varmistettavaa tietoa on.

Hinnat:
* 25GB levytilaa: 6€/kk/käyttäjä
* 50GB levytilaa: 8€/kk/käyttäjä
* rajoittamaton levytila: 10€/kk/käyttäjä

Lisäpalveluna:
* Nexetic Shield varmistuspalvelun asentaminen etänä: 50€
* Nexetic Shield varmistuspalvelun asentaminen paikan päällä: 60€/h.

Jos valitset paikan päällä asentamisen, minimilaskutuksemme on 1h. Lisäksi laskutamme km-korvaukset ja mahdolliset päivärahat tms. kustannukset.
Hinnat alv 0%.

Miten tilaan?
Ota yhteys KaseNettiin lisätietojen tai palvelun tilaamiseksi, joko puhelimitse numeroon (06) 888 7111 tai sähköpostitse info(at)kasenet.fi

Saavutettavuusseloste