KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Internetyhteydet yrityksille

Yleistä yhteyksistä

KaseNet tarjoaa pääsääntöisesti valokuitupohjaisia internetliittymiä. Valokuitu mahdollistaa sähköisten palveluiden koko kirjon tuomisen ongelmitta yritykseesi. Joihinkin esimerkiksi rivitalo/kerrostalo kiinteistöihin tulee myös jo valmiiksi KaseNetin valokuitu ja yhteys asiakkaalle on toteutettu kiinteistön sisäisesti kupariteitse (joko suoraan kytkimeltä ethernet tai VDSL-tekniikoilla). Kysy saatavuutta.

Kuukausiveloitushinnat eivät sisällä uusien yhteyksien rakentamisesta kertyviä kustannuksia. Uuden esimerkiksi omakotitalon valokuituyhteyden rakentamisen hinta alkaa pyöreästi 950 eurosta mikäli kohde on 200m läheisyydessä lähimmästä kytkentäpisteestämme. Kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarkempi tarjous, sillä saatat asua alueella jossa valokuituun liittyminen voi olla edullisempaa.

LIITTYMÄVAIHTOEHDOT

KaseNet 50M
- Perus internetliittymä nopeuksilla 50M/50M (29 €/kk)

KaseNet 250M
- Perus internetliittymä nopeuksilla 250M/250M (35 €/kk)

KaseNet 500M
- Surffaajan internetliittymä nopeuksilla 500M/500M (45 €/kk)

KaseNet Rajaton
- Tehokäyttäjän internetliittymä nopeuksilla 1000M/1000M (59 €/kk). Nopeus liittymässä on maximissaan sen, minkä sen hetkinen tekniikka mahdollistaa, muutoin liittymässä ei ole nopeusrajoitteita. Palveluun kuuluu myös IP-TV palvelu. Uusi Rajaton -liittymä on määräaikainen 24kk.

(Huom. Puhelinkupariparin avulla toteutetuissa rivitaloyhteyksissä (VDSL) 100M liittymän vaihteluväli voi olla 80-90Mbit/s kaapeloinnin kunnosta riippuen.)

Uusien liittymien avausmaksu 120 €. Maksukehotuslisä 5 € ja suljetun liittymän avaus 25 €

Liittymiin on mahdollista saada viisi kappaletta henkilökohtaisia sähköpostiosoitteita. Voit pyytää sähköpostit sopimusta tehdessä tai ottamalla yhteyttä ylläpitoon.

Mitä valokuituliittymä sisältää, mitä ei?

Pakettiin kuuluu valokuituyhteyden taloon tuomiseen tarvittavat laitteet ja tarvikkeet (mm. kotipäätelaite mihin tietokoneet tai muut verkkoa käyttävät laitteet kytketään, kytkentärasia ja itse valokuitu). Pakettiin kuuluu myös valokuidun kaapeliojaan kaivaminen tontille ja kaapeliojan peitto. Tontin omistajan on itse huolehdittava nurmikon, kivetysten ja mahdollisen asfaltin yms. korjauksen ja siistimisen. Näistä viimeistelytöistä voi tontin omistaja sopia erikseen urakoitsijan kanssa niin halutessaan.

Miten tilaan?

Helpointa on ottaa yhteys KaseNetin palvelunumeroon (06) 888 7111 tai lähettää sähköpostia osoitteella info(at)kasenet.fi ja kysyä liittymän saatavuutta. Liittymien saatavuustietoja pyrimme myös päivittämään näille sivuille.


Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

Saavutettavuusseloste